Over Nomads…

Dit ben ik

Danielle

Na de vroeggeboorte van onze dochter Teddy (28 weken) in 2021 voelde ik een verandering in mezelf. Het was een intense periode en het raakte me diep. We stonden lang in overlevingsstand in de hoop dat alles goed zou gaan met Teddy en mijn lijf voelde door de heftige keizersnede niet meer als dat van mij.

Gelukkig is onze Teddy, of Steady Teddy zoals wij haar in het ziekenhuis noemden helemaal gezond en dit gaf mij ruimte na te denken over wat nu echt belangrijk is in het leven, althans voor mij.

Hoewel ik al bekend was met Vinyasa yoga lessen wist ik eigenlijk niets over de yoga filosofie. Omdat ik hier graag meer over wilde weten startte ik de opleiding yoga docent bij yoga college Tilburg. Eenmaal daar ging er een wereld voor me open, één waar ik me thuis voelde.

De asana’s (yoga houdingen) gaven mij weer vertrouwen in mijn lijf en de ademoefeningen en meditatie brachten rust in mijn hoofd.

Zo ontstond ook de wens dit te kunnen delen met andere mensen, in mijn eigen studio. Toen deze mooie ruimte ook nog eens op mijn pad kwam leek ineens alles op zijn plek te vallen. Dit voelt als het juiste pad.

RegisteredYogaTeacher-500HR en ik blijf nog altijd meer leren want dat is juist hetgeen wat me fascineert,
je blijft jezelf opnieuw ontdekken.

Find your balance at Nomads Yoga Studio

de studio

Nomads Yoga studio nodigt je uit als ruimte waar je kunt onthaasten, volledig jezelf kunt zijn en even alle aandacht voor lichaam & geest mag geven. Waar je je verdiept in je eigen yoga practice of gewoon even komt voor dat momentje voor jezelf.

Benieuwd naar de studio? De wens was deze zo rustig en huiselijk mogelijk te maken zodat jij hier kan komen naar jouw Yoga thuis. Planten en rustige tinten, lekkere zitplaatsen voor na of voorafgaande aan de les én altijd een kopje thee te vinden in de kleedruimte.

Ook is rekening gehouden met genoeg ruimte rondom de yoga mat, zo kan je makkelijk jezelf uitstrekken zonder bij je mede yogi op de mat te rollen.

Adres

Nomads Yoga Studio

Spinveld 62

4815 HT Breda

Contact

Telefoon: +31 6 292 400 50

danielle@nomadsyogastudio.nl