Handig om te weten

Informatie

Hieronder vind je handige informatie. Staat de informatie die je zoekt er niet tussen neem dan contact met ons op.

Nieuw bij Yoga?

Ben je benieuwd naar yoga maar weet je niet goed waar te beginnen?
Je bent altijd van harte welkom om een proef les te komen doen of gewoon een keertje te komen sfeerproeven.

Starten met Yoga kan best spannend zijn, vele verwachten bijvoorbeeld dat je heel lenig moet zijn maar niets is minder waar.
Yoga is echt voor iedereen.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ik help je graag op weg!

Welke yoga les past bij mij?

Yoga kent vele varianten en daardoor is er voor iedereen wel een geschikte stijl.

Op de pagina’s Hatha yoga, Easy flow yoga en Yin yoga kun je wat meer lezen over de verschillen. Wanneer je een les boekt kun je ook altijd in de omschrijving even terug zien wat de les inhoud.

Welke rittenkaart kies ik?

Wanneer je pas begint met yoga is het een idee te beginnen met een proefles. Met een proefles kun je de sfeer komen proeven en kan ik je nog meer vertellen over de verschillende stijlen yoga bij Nomads.

Na een proefles kun je doorgaan met een strippenkaart van 5,10 of 20 lessen welke je dan in een gepaste tijd mag gebruiken wanneer het jou uitkomt. Kom je 2x in de week of sla je een keer wat meer dagen over, het is helemaal aan jou.

Meer informatie over prijzen vind je hieronder, bij het kopje ‘Tarieven’.

Hoe werkt reserveren en annuleren?

Je reserveert je plekje in de les gemakkelijk online via onze site, hiervoor werk ik met het reserveringssysteem MOMOYOGA.

Maak eerst een Account aan via deze link om vervolgens een ritten kaart te kunnen bestellen en jezelf daarna in te kunnen schrijven voor een les naar keuze.

Check ook de app, super handig!

Kom gerust 10 minuten eerder naar de les, er staat altijd warme thee voor je klaar om even aan te komen voorafgaande aan de les. Echt even een momentje voor jezelf!

Whoops! Kun je de les toch niet komen volgen en wil je annuleren? Meld je dan uiterlijk 4 uur van tevoren af via MOMOYOGA zodat we op deze manier je plekje nog aan iemand anders kunnen geven en je jouw ‘rit’ niet verliest.

Kom je niet opdagen voor de les wordt je inschrijving wel afgeboekt dus dat is zonde! Lees hierover meer in de algemene voorwaarden

Praktische tips voor de eerste keer yoga

Kom je voor het eerst een les proberen dan raad ik je aan een kwartier eerder te komen. Zo kan ik je de studio even laten zien en geef ik je een kleine uitleg over wat je kan verwachten. Heb je blessures en twijfel je of yoga wel verstandig is? Mail of bel me gerust vooraf.

Vervoer en parkeren

Bij Nomads Yoga Studio kun je je auto of fiets voor de deur parkeren. Houd er rekening mee dat dit aan de straatkant buiten het hek niet is toegestaan.

Wat neem je mee?

Je mag je eigen yogamat meebrengen maar dat hoeft niet, er ligt er namelijk altijd eentje voor je klaar in de studio. Verder is het belangrijk dat je een handdoek meebrengt voor over de bolster, mochten we die gebruiken en wellicht vind je het fijn een waterfles mee te brengen zodat je tussendoor of voorafgaande aan de Savasana nog wat kan drinken.

 

Spullen van waarde mag je mee de ruimte innemen of in de kleedruimte laten. De kleedruimte is alleen toegankelijk vanuit de studio echter is Nomads niet verantwoordelijk voor eventueel verlies of diefstal.

Wat doe ik aan?

Bij binnenkomst in de studio vragen we je eerst in de kleedruimte je schoenen uit te trekken. Zo houden we het zo hygiënisch mogelijk in de studio zelf. Je mag uiteraard je sokken aanhouden als je dit prettig vindt.

Draag voor de Yoga makkelijk zittende kleding waar je goed in kunt bewegen, zoals bijvoorbeeld sportkleding. Kom je voor de Yin les neem dan een laagje extra in de vorm van een vest of shirt mee, gezien deze les een langere Savasana (eindonspanning) heeft.

Gezien er 1 kleedruimte is en deze dus gezamenlijk is raden we je aan al in je yoga outfit naar de studio te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn, is er een pashokje in de kleedruimte beschikbaar.

Vooraf eten en drinken

Sporten op een volle maag is vaak niet fijn dus zo ook voor de yoga. Zorg er dus voor dat je minimaal een uur voor de les geen volledige maaltijd meer eet.

Netjes achterlaten

Na de les mag je de yoga attributen (blok, bolster, dekentje) terug leggen in de kasten in de zaal.

Heb je een mat van de studio gebruikt dan maak je deze met de cleaner spray en doeken even schoon en deze mag je laten liggen.

Iedereen vindt het fijn in een nette studio yoga te komen doen dus laten we dit voor elkaar mogelijk maken.

Tarieven

Overzicht van de prijzen van verschillende strippenkaarten:

Proefles Proef Duo  2 lessen voor €10,00
1 losse les €12,50
5 rittenkaart 4 maanden geldig €55,- €11,- per les
10 rittenkaart 6 maanden geldig €100,- €10,- per les
15 rittenkaart 8 maanden geldig €142,50 €9,50,- per les

 

Verhuur studio

Nomads Yoga studio is bedoeld als een creatieve ruimte voor wellicht meer dan alleen yoga.

De wens om deze ruimte te delen met anderen is dan ook zeker aanwezig.

Ben je op zoek naar een ruimte voor bijvoorbeeld jouw mindfulness cursus of andere onderneming, mail me gerust of vul het contact formulier in dan bespreken we de mogelijkheden.

Adres

Nomads Yoga Studio

Spinveld 62

4815 HT Breda

Contact

Telefoon: +31 6 292 400 50

danielle@nomadsyogastudio.nl